06 53 1912 78

Alles valt of staat bij goede marketing en communicatie.
THTH Management ondersteunt u hierbij

Marketing & Communicatie

De wereld om ons heen verandert razendsnel. Stilstaan is geen optie voor organisaties: bedrijven, overheidsorganisaties, maar ook NGO’s zullen zich actief in deze veranderende omstandigheden moeten opstellen. Of het nu gaat om het versterken van de positie in de markt; het effectiever verkopen van de diensten en producten; het verbeteren van de positie op de gewijzigde arbeidsmarkt of het voorkomen of oplossen van crises en issues. Zonder interactieve, snelle communicatie zal het niet gaan lukken. Het is een belangrijke basisvoorwaarde voor succesvol ondernemen geworden.

THTH Management biedt op basis van haar ervaring, hiertoe een aantal diensten aan.

Is uw analyse van de markt actueel? Wilt u zich in de markt sterker positioneren?

THTH Management biedt middel -grote en kleinere organisaties bij het verbeteren van hun marketing, positionering en profilering. Wij adviseren organisaties op het gebied van marketing, corporate communicatie en mediarelaties. Wij helpen organisaties bij het verbeteren van hun positionering, zichtbaarheid en het versterken van hun reputatie, online en offline.

Klik hier voor de informatieaanvraag

Zijn nieuwe Strategieën en Campagnes gewenst?

Het versterken van hun positie in de markt of maatschappij; het verkopen van diensten en producten; het verbeteren van de positie op de arbeidsmarkt; het aantrekken van investeerders in een bedrijf of regio; het voorkomen en oplossen van crises.

Klik hier voor de informatieaanvraag

Wilt u uw organisatie en merken duidelijker profileren?

THTH management helpt organisaties bij het versterken en verbeteren van het imago door het ontwikkelen en uitvoeren van geïntegreerde communicatie-strategieën.

Klik hier voor de informatieaanvraag

Uw interne- en externe Communicatie

THTH management geeft uw organisatie extra kennis, ervaring van de facetten van interne- en externe communicatie. Onze kracht ligt bij het ontwikkelen en uitvoeren van strategieën op gebied van (social) media.

Klik hier voor de informatieaanvraag

Crisiscommunicatie

Een specialisme van THTH Management is het verzorgen van de communicatie bij crises en situaties, wanneer de reputatie in het geding is, en snelheid is geboden, om gericht en effectief te communiceren. Daarnaast verzorgen wij woordvoering, contacten met de pers: een effectief en goedkoop communicatiemiddel bij het verwezenlijken van de doelstellingen van uw organisatie. Wilt u hierover meer weten?

Klik hier voor de informatieaanvraag